Heidi in Seal, ki bosta kmalu spet postala starša, sta se zamerila Karlu Lagerfeldu. Foto: EPA
Heidi in Seal, ki bosta kmalu spet postala starša, sta se zamerila Karlu Lagerfeldu. Foto: EPA

"Ne vem, zakaj je Karl izjavil, da me ne pozna. Morda je le želel, da se piše o njem," je komentirala izjavo modnega oblikovalca Heidi. Dodala je še: "Nenavadno je, da je to izjavil nekdo, ki me je v preteklosti večkrat oblačil. Že večkrat sem nosila oblačila Karla Lagerfelda."

Kot je dejala Heidi Klum, ki poleg manekenske kariere uspešno plove tudi v voditeljskih vodah, Karl stežka pošlje svoje obleke nekomu, zato je bila pred nekaj leti zelo počaščena, ko ji je Lagerfeld poslal obleko za podelitev nagrad CFDA.

Kritika tudi na Sealov račun
Karlova zamera do Heidi je tako velika, da je začel izjavljati, da je niti ne pozna, kar seveda ne drži. Pred nekaj meseci je Karl namreč komentiral, da je Heidi pretežka za sprehajanje po modni pisti: "Nihče v modni industriji ne ve, kdo je ona. Jaz je ne poznam, Claudia Schiffer je ne pozna, nikoli ni delala v Parizu. Ne poznamo je."

Obenem pa se je Karl spravil tudi na Heidinega moža, ameriškega pevca Seala: "Nisem dermatolog, vendar lahko z gotovostjo rečem, da si ne bi želel njegove kože. Moja koža je veliko lepša in ni polna brazgotin, kot je njegova."