Horan poudarja, da si želi biti zgolj njen prijatelj. Foto: Reuters
Horan poudarja, da si želi biti zgolj njen prijatelj. Foto: Reuters

32-letna glasbenica se je spomnjala dni, ki jih je kot gostujoča sodnica preživela v oddaji za iskanje pevskih talentov X Factor. Ravno njen glas je odločil, da se je v naslednji krog uvrstil tudi Niall Horan, kjer je bil pozneje s Harryjem Stylesom, Louisom Tomlinsonom, Liamom Paynom in Zaynom Malikom združen v zasedbo One Direction.

"Niall je čudovit. Rada ga imam in zdi se mi, da sva nekako povezana ravno zaradi tega, ker sem mu na X Factorju pomagala v naslednji krog," je Perryjeva pojasnila za avstralsko radijsko oddajo Fitzy & Wippa. "Postal je mednarodna glasbena zvezda, zato si včasih mislim, da to kaže na moj dober glasbeni okus."

Po tem pa je dodala še, da ima občutek, da se 23-letnik zanjo zanima tudi v romantičnem smislu. "Vedno je nekje okrog mene," je dejala. "Ves čas poskuša dobiti mojo telefonsko številko in z mano flirtati. Jaz pa si vedno mislim, da bi bila lahko njegova varuška, in se počutim tudi kot mama."

Horan se je na njene komentarje odzval v televizijski oddaji The Project. "Katy, ne bodi zlobna," je dejal, ob tem pa je v smehu dodal, da si želi biti zgolj njen prijatelj. "Poskuša najti kakršno koli opravičilo, da lahko širi govorice. Želim si samo njenega prijateljstva."

Poudaril je, da 9-letna razlika sploh ni tako velika. "Govori, kot bi bila 55 let starejša od mene, v bistvu pa starostna razlika med nama sploh ni tako velika."