Nick in Vanessa veljata za enega najlepših slavnih parov. Foto: EPA
Nick in Vanessa veljata za enega najlepših slavnih parov. Foto: EPA

Nekdanji mož svetlolase pevke Jessice Simpson se je tako odločil, da bo še drugič skočil v zakonski jarem in temnolasi lepotici s televizijskih zaslonov nataknil diamantni prstan. Vanessi so se tako uresničile velike sanje, saj naj bi zadnje čase ves čas govorila le o tem, da bi rada postala Nickova žena. 38-letna temnolaska je tako obrnila ploščo, saj ji je zdaj 36-letni pevec prstan hotel dati že kmalu po začetku njune zveze pred štirimi leti, vendar ga je takrat zavrnila.

Par se je začel sestajati leta 2006, še preden se je Nick uradno ločil od Jessice. Lani sta se za nekaj mesecev razšla, nato pa spet stopila na skupno pot, ki ju bo zdaj očitno le popeljala vse do oltarja.

Vanessa pa je pred mesecem dni za revijo People razkrila, kako z Nickom ohranjata povezanost: "Dvakrat na dan se prhava skupaj in se vmes ves čas pogovarjava. Ne gre za telesni stik, ne gre za romantiko, pač pa za intimno povezanost. Nekaj najinih najintimnejših pogovorov v najini zvezi sva imela prav pod prho," je dejala.