Lepa Nicole je pozirala za aprilsko številko španskega FHM-a. Foto: FHM
Lepa Nicole je pozirala za aprilsko številko španskega FHM-a. Foto: FHM

31-letna lepotica je vodilna članica ženske popskupine Pussycat Dolls, še bolj pa je postala znana z burno zvezo z britanskim zvezdnikom formule 1 Lewisom Hamiltonom. Britanec in pevska zvezdnica sta se januarja zaradi preveč natrpanih urnikov po 20 mesecih razšla, vendar pa Hamilton v začetku marca ni skrival veselja nad tem, da sta z lepotico spet skupaj.

Ljubim moške, ki niso preveč inteligentni
Tokrat si oba želita, da bi njuna zveza uspela, saj je očitno Lewis njen sanjski moški. No, ali je to zanj kompliment ali ne, presodite sami. Nicole je namreč dejala, da jo privlačijo moški, ki so dobri po srcu, imajo smisel za humor, so ambiciozni ... in ne preveč inteligentni.

Nicole, ki bo konec junija dopolnila 32 let, je bila rojena na Havajih. V svoji karieri pa se je poleg v petju in plesanju preizkusila tudi kot igralka. Trenutno svoje plesne korake uri tudi v priljubljeni ameriški oddaji Zvezde plešejo (Dancing With the Stars).

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij Nicole iz španske izdaje FHM-a, predzadnja fotografija je iz nemške izdaje, zadnja pa prikazuje Nicole na letošnjem koledarju znane moške revije.