Swiftova obžaluje nekatere odnose, ki jih je spletla v preteklosti. Foto: EPA
Swiftova obžaluje nekatere odnose, ki jih je spletla v preteklosti. Foto: EPA
Katy Perry in Juicy J
Mediji so že začeli ugibanja, kdo bi lahko bila ta "neimenovana" stanovska kolegica ... In vsi s prstom kažejo na Katy Perry. Foto: Reuters

24-letna pevka, ki je s singlom Shake It Off dokončno naznanila, da se poslavlja od svoje vloge princese kantrija, se je v nedavnem intervjuju za revijo Rolling Stone razgovorila o pomanjkanju zasebnosti, romantičnih zvezah na očeh javnosti in novem albumu, kjer izstopa skladba Bad Blood - skladba o nevoščljivosti neimenovane stanovske kolegice.

"Več let nisem bila prepričana, ali sva prijateljici ali ne. Po podelitvah nagrad je vedno prišla do mene, mi nekaj rekla in odkorakala. Vedno sem se spraševala, ali sva prijateljici ali pa me je pravkar le močno užalila. Letos pa je rekla nekaj tako groznega, da sem si rekla: 'Oh, sva čistokrvni sovražnici.' In sploh ne zaradi kakšnega fanta," je razlagala Swiftova.

Kamen spotike je po njenem mnenju delo. Ta "neimenovana sovražnica" naj bi poskušala sabotirati celo dvorano, kjer je Swiftova nastopala. "Hotela je najeti kopico ljudi, ki delajo zame. Ampak ker sem zelo nekonfliktna oseba - sploh ne morem opisati, kako sovražim spore -, se zdaj skušam izogibati neposrednih srečanj z njo," je še pojasnila.

Zasebnost vedno dragocenejša vrednota
Dotaknila se je tudi teme zasebnosti, ki je že nekaj let na očeh javnosti: "Na tem svetu obstaja človek, čigar edina služba je, da razkrije nekaj, česar ni še nihče videl." Prav zato Swiftova še posebej pazi, da je ne zalotijo v kakšnem kočljivem položaju, ali še huje - razgaljeno.

"Strese me ob misli, kako bi bila ranljiva, če bi nekdo posnel video, kako se preoblačim. Žalostno je, da moram iskati kamere v garderobah ali kopalnicah. In tudi ne sprehajam se gola po stanovanju ob odprtem oknu," je še dodala Swiftova.

Hkrati pa pravi, da ima dovolj tega, kako javnost spremlja vsak njen podvig v zmenkarijah: "Nočem več dajati komikom materiala za šale med podelitvami nagrad. Nočem več prenašati naslovnic z napisi: 'Pazi, kolega, o tebi bo napisala pesem.' Ker to razvrednoti moje delo." Zato preprosto ne hodi več na zmenke.