43-letni Noel Gallagher se posveča očetovstvu, glasbo je začasno postavil na stranski tir. Foto: EPA
43-letni Noel Gallagher se posveča očetovstvu, glasbo je začasno postavil na stranski tir. Foto: EPA

Par ima skupaj že triletnega sina Donovana, Gallagher pa ima z nekdanjo ženo Meg Matthews še desetletno hčer Anais. Noel je pred kratkim razkril, da bo prestavil ustvarjanje načrtovanega soloalbuma, ker bi se rad posvetil očetovstvu, natančneje "plenicam in drugim traparijam", kot se je izrazil.

Liam: Kaj pa nečaka?
Čeprav je očitno predan oče, pa je Noela pred kratkim javno za slabega strica označil mlajši brat Liam, s katerim sta si redno v laseh. Liam, nekdanji pevec skupine Oasis (prav trenja med bratoma so privedla do dokončnega razpada skupine) pravi, da Noel zelo redko pride pogledat svoja nečaka, 10-letnega Lennona iz Liamovega zakona s Patsy Kensit in devetletnega Gena, ki se je pevcu rodil v zakonu z Nicole Appleton.

Liam je v svojem zbadljivem slogu potarnal: "Jaz videvam njegovega sina! On pa mojih sinov ne. Ko imamo rojstnodnevne zabave, vedno povabimo njegovega sina. Ko ima njegov otrok rojstni dan, pa nas ne povabijo ... Moje otroke je videl le na koncertih, kamor sem jih pripeljal, svojih pa ni pripeljal, saj naj tam ne bi bil pravi kraj za njih."