George si je že našel novo lepotico, ki mu bo delala družbo. Foto: EPA
George si je že našel novo lepotico, ki mu bo delala družbo. Foto: EPA
George Clooney in Elisabetta Canalis
Elisabeta je odšla, prišla je Stacey. Foto: EPA

Tokrat naj bi se 50-letni igralec zagrel za svetlolaso lepotico Stacy Keibler, s katero se pozna že dlje časa, spoznal pa ju je skupni prijatelj.

Po pisanju ameriških medijev je 31-letna Stacy pred nekaj dnevi prispela na Clooneyjevo posestvo ob italijanskem jezeru Como zato, da bi velikemu hollywoodskemu zapeljivcu delala družbo. Stacy, nekdanja profesionalna rokoborka, ki se med drugim ukvarja tudi z manekenstvom, je potem ko je prispela v Italijo na svojem Twitterjevem profilu napisala: "Počutim se, kot da sem v sedmih nebesih."

Stacy, ki je pred pol leta prav tako končala dolgoletno zvezo, naj ne bi bila pripravljena na resno zvezo, kar naj bi Clooneyju popolnoma ustrezalo.

"Rad preživlja čas s Stacy, ampak ravnokar je prekinil dvoletno zvezo, zato ni pripravljen na resno zvezo. Enostavno se zabavata," je dejal za Us Weekly neimenovani vir, ki je dodal, da Stacy in Georgea druži smisel za humor, oba pa čutita fizično privlačnost eden do drugega.

Z Elisabeto sta bila skupaj dve leti
Konec junija sta Elisabeta Canalis in George Clooney presenečeni javnosti sporočila: "Nisva več skupaj. Težko je in gre za zelo osebno stvar, zato upava, da boste spoštovali najino zasebnost." Konca njunega razmerja tabloidi in javnost niso pričakovali, saj je Elisabetta v zadnjih intervjujih poudarjala, kako srečna je, maja sta veselo praznovala njegov 50. rojstni dan, še pretekli teden so ju opazili na romantičnem kosilu ob jezeru Como.

O njuni romanci se je začelo govoriti poleti 2009, spoznala pa naj bi se prek skupnih prijateljev v Rimu, ko Clooney kar ni mogel umakniti pogleda s privlačne temnolaske, ki ga je nato zvesto spremljala v javnosti na številnih prireditvah ter podelitvah nagrad, lani sta se odpravila celo na obisk k njenim staršem v mestece Tresnuraghesa na Sardiniji. Številni so bili prepričani, da ji ga bo uspelo spraviti celo pred oltar, a hollywoodski žrebec se ni pustil ukrotiti.