Kmalu bosta starša. Foto: EPA
Kmalu bosta starša. Foto: EPA

Igralka je veselo novico sporočila prek svojega bloga Preserve, obenem pa je objavila tudi fotografijo, na kateri je nazorno videti nosečniški trebušček. Fotografijo je posnel igralkin brat Eric.

27-letna igralka ni nikoli skrivala želje, da želi veliko družino, kmalu po poroki z Ryanom je tako za revijo Allure dejala: "Vedno sem želela veliko družino. Če bi lahko, bi imela 30 otrok." Tudi Ryan je v enem izmed intervjujev dejal, da komaj čaka, da postane oče: "Želiva si veliko družino. Oba sva odraščala v velikih družinah - moji starši imajo štiri otroke, Blakini pa pet."

To bo prvi otrok za igralca, ki sta se spoznala leta 2010 na snemanju filma Zelena Svetilka (The Green Lantern). Zaljubljenca sta septembra 2012 po slabem letu zveze na skrivaj skočila v zakonski jarem, s tem pa presenetila tudi številne družinske člane in prijatelje. Na poroki so bili namreč navzoči le najbližji prijatelji in svojci.

Novica je odjeknila le en mesec po tem, ko je Ryanova nekdanja žena, igralka Scarlett Johansson, povila hčerkico Rose. Johanssonova je pozdravila svojo prvorojenko skupaj z zaročencem Romainom Dauriacom.