Snemanje filma The Tourist, ki si ga bo mogoče ogledati prihodnje leto, je pod vodstvom nemškega režiserja Floriana Henckel von Donnersmarcka potekalo v Benetkah. Gre sicer za priredbo francoskega filma Anthony Zimmer. Foto: EPA
Snemanje filma The Tourist, ki si ga bo mogoče ogledati prihodnje leto, je pod vodstvom nemškega režiserja Floriana Henckel von Donnersmarcka potekalo v Benetkah. Gre sicer za priredbo francoskega filma Anthony Zimmer. Foto: EPA
Družina Jolie-Pitt
Izogibanje fotografom in prebiranje zgodbic o zasebnem življenju je vsakdan družine Jolie-Pitt. Foto: EPA

"Srečati in spoznati jo, je bilo zame res prijetno presenečenje. Prej ne moreš vedeti, kako se boš z nekom ujel, kakšen humor ima in podobno. A navdušen sem bil, ko sem spoznal, da je neverjetno normalna in da ima čudovit, nekoliko črn, sprevržen smisel za humor," je dejal 47-letni lepotec, ki je z Angelino v Benetkah posnel prihajajoči film The Tourist.

Depp, sicer trikratni oskarjevski nominiranec, je bil nad njo celo tako navdušen, da je potegnil vzporednice s še eno zvezdo, a iz prejšnje generacije. "Imam čast in užitek, da že nekaj let poznam Elizabeth Taylor. Sediš zraven nje in ona čveka v nedogled, pogreva stare zgodbe in preklinja kot mornar. Ti pa jo samo opazuješ, občuduješ in se ji smejiš. Angelina ima podoben dar, podoben odnos do človeka."

Stalna bitka s paparaci
Zaveda pa se, da je njej, Bradu Pittu in njunim otrokom zelo težko zaradi večnega skrivanja pred nadležnimi fotografi. "Res so ubogi, ker jih paparaci stalno preganjajo. Včasih imaš kot opazovalec priložnost videti, kako absurden zna biti njihov način življenja, saj jim od jutra do večera sledijo."

Prav zato, ker so bili rumeni mediji med snemanjem ves čas na preži, se Johnny, ki ima dva otroka s francosko pevko Vanesso Paradis, in Angelina raje nista preveč družila. "Morala sva se skrivati, včasih se celo nisva mogla sproščeno pogovarjati v javnosti, saj bi se zagotovo našel nekdo, ki bi naju fotografiral. Vso nedolžno zgodbo bi revije nato popačile in jo spremenile v kakšno sranje."

In Johnnyjev naslednji projekt? V intervjuju za revijo Vanity Fair si je sposodil besede Marlona Branda, ki je nekoč dejal: "Zakaj si ne bi vzel prostega leta in se povsem posvetil študiranju Shakespeara, študiranju Hamleta. Razčleni ga v podrobnosti in nato ga zaigraj, preden postaneš prestar. Tudi sam bi si resnično želel kaj takega."