R'n'b zvezdnik Usher je Davidu Beckhamu obljubil, da bo njegove sinove naučil nekaj plesnih skrivnosti, ko se bo mudil v Veliki Britaniji. Foto: EPA
R'n'b zvezdnik Usher je Davidu Beckhamu obljubil, da bo njegove sinove naučil nekaj plesnih skrivnosti, ko se bo mudil v Veliki Britaniji. Foto: EPA

David in Victoria sta v zadnjem času posebej navdušena nad najmlajšim, petletnim Cruzom, ki ne zamudi nobene ure baleta. Čeprav je edini fantek v učilnici, navdušeno obiskuje ure, njegov napredek pa naj bi bil "briljanten".

"Cruza je balet povsem prevzel, njegovo gibanje se zdi tako naravno. Ta ples mu je predstavila Victoriina sestra Louise, ki je na tečaj peljala svojo hčer in Cruza povabila zraven. Zdaj kar ne more nehati vaditi, pliéje dela kar okoli kuhinjske mize," je dejala Victoriina prijateljica.

Starša ga podpirata
Britanski zvezdniški par, ki pričakuje četrtega otroka, Victoria pa si bolj kot vse želi, da bi končno dobila punčko, je nad Cruzovim zanimanjem navdušen. "Močno ga podpirata. Presenečena sta, da mu je všeč balet, a nimata nič proti. Oba sta ga že obiskala na vajah in ga občudovala v pajkicah ter oprijeti majici."

Cruz je sicer že pred časom pokazal nadarjenost za ples, le da drugačne vrste. V javnost so namreč prišli posnetki z zadnje turneje skupine Spice Girls iz leta 2008, ko se je mali Cruz na odru pridružil materi, Mel B, Emmi Bunton, Mel C in Geri Halliwell ter pokazal nekaj znanja 'breakdancea' (video si oglejte spodaj).

Tudi starejša Beckhama v prostem času ne sedita križem rok. Najstarejši, 11-letni Brookyln, želi iti po očetovih stopinjah, saj se vse dneve uči trike z nogometno žogo, osemletni Romeo pa je že oblikoval svojo kolekcijo sončnih očal.