Kjer je Justin Bieber, so tudi (vreščeče) oboževalke. Foto: EPA
Kjer je Justin Bieber, so tudi (vreščeče) oboževalke. Foto: EPA

Bettsova se je enega Bieberjevih koncertov udeležila skupaj s svojo hčerko, zaradi posebnega odrskega spektakla, med katerim se je najstniški pevec nad občinstvo dvignil v aluminijasto-jekleni gondoli v obliki srca, pa naj bi se v dvorani sprožilo tako silovito kričanje oboževalk, ki je v različne dele prizorišča potovalo v valovih, tako da je utrpela trajno poškodbo sluha.

Justin naj bi vse skupaj še potenciral, saj je množico spodbujal k vreščanju, s tem ko je dvigal roke gor in dol. A Bettsovi po poročanju TMZ-ja ni uspelo najti odvetnika, ki bi se spopadel s primerom, saj naj bi bilo obtožbe skoraj nemogoče dokazati. A tožnica še vedno stoji za svojimi besedami, je povedala.

Na začetku tega meseca pa se je najstniški idol znašel pod plazom dodatnih obtožb: njegov nekdanji telesni stražar ga toži, ker naj bi ga Justin napadel. Od 18-letnega Kanadčana zahteva skoraj pol milijona dolarjev odškodnine zaradi domnevnega napada in neizplačanih nadur. Omenja še nekaj drugih postavk, po katerih naj bi mu bil mladi delodajalec dolžan kar nekaj denarja.