Jack Osbourne je odrasel, čakata ga poroka in starševstvo. Foto: EPA
Jack Osbourne je odrasel, čakata ga poroka in starševstvo. Foto: EPA

"Komaj čakam. Sem pa tudi malo živčen," je v pogovorni oddaji Piersa Morgana na CNN-u priznal Jack, ki je skupaj s starši Ozzyjem in Sharon ter starejšo sestro Kelly zaslovel v MTV-jevi resničnostni seriji Osbournovi. Najstarejša hči zakoncev Osbournov Aimee se ni želela izpostavljati v oddaji, ki so jo predvajali med letoma 2002 in 2005 (Ozzy ima skupno šest otrok iz dveh zakonov, eden izmed njih je posvojenec).

To bo prvi otrok za Osbourna in njegovo zaročenko, 26-letno igralko Liso Stelly, ki je prejšnji mesec na Twitterju razkrila, da jo je Jack zaprosil za roko: "Najbolj čudovit moški, kar sem jih kdaj spoznala, me je prosil za roko ... in ni se šalil! Noro, kajne?" Tako bo razvpiti Ozzy (62), ki je nekoč na odru odgriznil glavo netopirju, že petič postal dedek (ima že dva vnuka in dve vnukinji).

Jack se je v preteklosti bojeval z odvisnostjo od alkohola in mamil, ki se je stopnjevala v času, ko so njegovi materi Sharon postavili diagnozo raka na prsih (nato so jo uspešno ozdravili). Poskušal si je celo vzeti življenje z mešanico absinta in tablet in ter z rezanjem rok. Pozneje je šel na zdravljenje in odtlej ne uživa opojnih substanc.