Tako Green kot Foxova novice o naraščaju (še) nista niti potrdila niti zavrnila. Foto: EPA
Tako Green kot Foxova novice o naraščaju (še) nista niti potrdila niti zavrnila. Foto: EPA
Jack Osbourne
Jackova prvorojenka je prinesla veliko veselja v družino Osbourne. Foto: EPA

Zapeljivka prvih dveh delov filmske uspešnice Transformerji in nekdanji šarmer v najstniški seriji Beverly Hills sta po burni vezi - ki sta jo nekajkrat tudi prekinila - skočila v zakonski jarem junija leta 2010. Govorice, da bo Foxova postala mati, so vse glasnejše, prihajajo pa tudi "uradne" potrditve virov blizu para. To bi bil prvi otrok za igralko in drugi za Austina, ki ima iz prejšnjega razmerja 10-letnega sina.

Ozzy je postal dedek
V pestovanju pa se bo zagotovo preizkusil 26-letni sin princa teme Ozzyja Osbourna. Sinoči je na svet prijokala njegova prvorojenka Pearl. Novico je prva delila prijateljica para Rosie Nixon: "Zdravo. Ekskluzivno lahko objavim novico, da sta Jack Osbourne in Lisa Stelly z navdušenjem pozdravila hčerko Pearl, ki se je rodila težka 3,7 kilograma. Čestitke!" Kmalu pa se je tvit pojavil še na Jackovem profilu.

Prek Twitterja se je oglasila tudi Jackova sestra Kelly: "Hvala vsem za čestitke, ampak morali bi čestitati Jacku in Lisi. Jaz sem samo ponosna teta." Še posebej vesela ob rojstvu pa je bila Jackova mati Sharon, ki je bila prisotna pri porodu.