P Diddy je zatrdil, da Kate Upton osebno sploh ne pozna. Foto: EPA
P Diddy je zatrdil, da Kate Upton osebno sploh ne pozna. Foto: EPA

Tračarske rubrike so takoj napolnile izjave prič, ki so zatrdile, da sta se Kate in raper s pravim imenom Sean Combs konec marca "vroče poljubljala v enem izmed nočnih klubov v Miamiju in tega niti nista poskušala skrivati", prejšnji teden pa so ju opazili tudi v newyorškem hotelu Bowery, kjer sta "večerjala v precej intimnem vzdušju".

Ljubitelji popularnih skovank ženskih in moških imen, ki so v romantični zvezi (ali pa ju vsaj vidijo tako), so morebitnemu paru že nadeli novo skupno ime - tabloidi ju zdaj tako imenujejo Diddyup.

"Ni res!"
Njen tiskovni predstavnik pa je na vprašanje, v kakšnem odnosu sta trenutno svetlolasa lepotica in temnopolti glasbenik, odgovoril: "Srečala sta se le enkrat pred letom dni. Nato pa najprej nista razvila nikakršnega odnosa."

Tabloidi so še naprej vztrajali pri svojem, zdaj pa sta se oba glavna akterja le odzvala na Twitterju. "Dejansko??? Sploh ni res!" je Kate odgovorila na enega izmed tvitov, kjer je pisalo, da sta se s slavnim raperjem poljubljala v javnosti.

Še nazornejši pa je bil Diddy, ki je zapisal: "Pozor, vsi mediji. Kate Upton osebno sploh ne poznam! Z njo se ne sestajam. To, kar se je pisalo, ni res. Konec zgodbe!"

Manekenka z bogatimi oblinami
Kate Upton, ki jo je med zvezde izstrelila naslovnica posebne izdaje revije Sports Illustrated, posvečene kopalkam, je februarja potrdila, da se je razšla z igralcem moštva Detroit Tigers Justinom Verlanderjem. Diddyja so nazadnje povezovali s pevko Cassie, vendar ju skupaj niso videli že vse od januarja, zato velja prepričanje, da je ta ljubezenska zgodba že končana.