Madonna se boji, da bi se kdo izmed njenih
Madonna se boji, da bi se kdo izmed njenih "norih" oboževalcev dokopal do njene DNK. Foto: EPA

Pevka, ki slovi kot perfekcionistka, je znana tudi po tem, da s številnimi zahtevami ob živce spravlja svojo ekipo. Zadnja izmed norih zahtev je po besedah koncertnega promotorja Alvara Ramosa, ki skrbi za organizacijo Madonninega koncerta na Portugalskem, ta, da jo na turneji spremlja ekipa čistilcev, ki morajo po končanem koncertu ostati še nekaj ur na prizorišču, da do potankosti počistijo Madonnino garderobo.

"Moramo biti zelo pazljivi, tako kot še nikoli do zdaj nismo bili pri drugih umetnikih. Ni nam dovoljeno pogledati v slačilnico, potem ko je pripravljena, pa ne smemo niti odpirati vrat," je dejal Ramos pred koncertom (ta se je odvil včeraj zvečer v Coimbri) za The Winnipeg Free Press in dodal: "Mi lahko vstopimo v garderobo šele potem, ko jo zapusti njena sterilizacijska ekipa. Očistili bodo vse; navsezadnje gre le za to, da se jo zaščiti (Madonno, op. a.) in da se počuti udobno. Jaz vse to razumem, ampak v tem primeru gre za skrajnosti."

Čeprav je prihod v pevkino garderobo, ki jo čuvajo varnostniki, dovoljen le peščici ljudi, se paranoična pevka boji, da bi po njenem odhodu kateremu izmed njenih "norih" oboževalcev uspelo najti njene lase ali pa njeno slino in tako dobiti njen DNK.

Neimenovani vir, ki je blizu pevki, pa njene zahteve opravičuje tako: "Ona je perfekcionistka in pričakuje najboljše. Ampak, v bistvu, z njeno starostjo in z njenim statusom, zakaj ne bi bila takšna?"

Kljub svojim skrajnim higienskim zahtevam za odrom pa je Madonna na odru veliko bolj sproščena in odprta - na začetku meseca je na koncertu v Turčiji namreč dvignila veliko prahu s svojim striptizom.