Paris je povedala, da je po zadnjem poskusu samomora odšla na zdravljenje, ki ji je izredno pomagalo pri boju z depresijo in anksioznostjo, saj se zdaj počuti kot
Paris je povedala, da je po zadnjem poskusu samomora odšla na zdravljenje, ki ji je izredno pomagalo pri boju z depresijo in anksioznostjo, saj se zdaj počuti kot "popolnoma nov človek". Foto: Reuters
Paris Jackson
Paris je bila stara komaj 11 let, ko se je morala spoprijeti s smrtjo svojega očeta. Foto: Reuters

18-letna Paris-Michael Katherine Jackson, ki se je morala s smrtjo svojega očeta spopasti pri rosnih 11 letih, pravi, da še vedno ni prebolela smrti očeta, vendar jo je njegova smrt naredila močnejšo. "Kar koli se mi zgodi v življenju, ne more biti tako hudo, kot to, kar se mi je zgodilo v preteklosti," je povedala Paris.

Tinkel Bell, kot je Paris klical oče, je sicer prepričana, da je bil kralj popa umorjen. "Večkrat je namignil, da ga bodo ubili," je povedala najstnica, ki je po smrti očeta večkrat skušala narediti samomor.
"Očitno je, da je bil umorjen, vse kaže v to smer. Zveni kot teorija zarote, a pravi oboževalci in celotna družina vedo, da je bil umorjen," je poudarila 18-letnica.

Zdravnik Murray zgolj grešni kozel?
Za Michaela Jacksona je bil sicer usoden prevelik odmerek močnega anestetika propofola, s katerim ga je zalagal osebni zdravnik Conrad Murray. Paris verjame, da je Murry, ki je bil zaradi nenaklepnega uboja obsojen na štiriletno zaporno kazen, odsedel pa je dve leti, sicer kriv za Jacksonovo odvisnost od zdravil, ne pa tudi za njegovo smrt. Prepričana je, da so se v ozadju dogajale zlovešče stvari, saj je "očeta hotelo videti mrtvega veliko ljudi". Čeprav ne ve, kdo stoji za umorom njenega očeta, še vedno upa, da bo nekega dne dočakala pravico, je povedala za revijo.

Podobno kot trdi Paris je sicer že pred leti trdila Michaelova sestra La Toya, ki je prepričana, da je bil njen brat žrtev temačne zarote in da je bil ubit. "Resnično menim, da je Murray le grešni kozel, saj je zelo lahko kriviti njega," je med drugim zapisala v svoji knjigi.