Peaches Geldof je umrla, stara 25 let. Foto: EPA
Peaches Geldof je umrla, stara 25 let. Foto: EPA
Na Twitterju je objavila tudi fotografijo s svojim sinčkom. Foto: Instagram
Peaches Geldof s svojo mamo Paulo Yates. Foto: Twitter

"Na tej točki se njena smrt obravnava kot nepojasnjena in nenadna," je zapisano v izjavi policije v Kentu, dodali so, da so dom Geldofove obiskali v ponedeljek popoldne, potem ko so prejeli klic od neznane osebe, ki je bila v skrbeh za mlado Britanko. Peaches so pozneje za mrtvo razglasili v bolnišnici South East Coast.

"Kako je mogoče, da je ne bomo nikoli več videli? Kako bomo to prenesli? Radi smo jo imeli in jo bomo cenili za vse čase," je v bolečinah dejal britanski rocker Bob Geldof, ki je svojo drugorojenko opisal z besedami: "Bila je divja, smešna, najpametnejša, duhovita in najbolj nora od vse nas."

Peaches je v preteklosti priznala, da je v najstniških letih eksperimentirala z mamili, ampak da ni bila nikoli tako divja. Čeprav je imela Peaches v preteklosti očitne težave z mamili, ji je vedno znova v bran stopil njen oče Bob Geldof z besedami, da je "dober, priden" otrok. Druge pa je bilo pri tem strah, da bi Peaches šla po stopinjah svoje mame, ki je leta 2000 umrla zaradi prevelikega odmerka heroina.

Ravno zadnja fotografija Peaches na priljubljenem družbenem omrežju Twitter, kjer je bila zelo dejavna, je bila posvečena britanski voditeljici in pisateljici, ki bi 24. aprila praznovala 54. rojstni dan. Napisala je enostavno: "Jaz in moja mama."

"Radi te bomo imeli za vedno!"
Britanka je bila poročena dvakrat, njen prvi zakon z rockerjem Maxom Drummeyjem je trajal le šest mesecev, septembra 2012 pa se je poročila s Thomasom Cohenom, pevcem britanske zasedbe S.C.U.M, s katerim sta imela dva sinova - skoraj dveletnega Astalo Dylana Willowa in manj kot eno leto starega Phaedro Blooma Foreverja.

Thomas je ob žalostni novici dejal: "Ljubljeno ženo Peaches smo oboževali jaz in sinova Astala in Phaedra, o njej jima bom govoril vsak dan, ljubili jo bomo za vedno." Geldof je v izjavi dodal, da bo družina njegove hčerke za vedno del širše družine - Peaches je imela še sestri Fifi in Pixie ter polsestro Tiger Geldof.

Vseprisotna Peaches na "sceni"
Stalnica na londonski družabni sceni, svojo medijsko kariero je začela pri svojih rosnih 15, ko je začela pisati kolumno za britanski Elle. Pisala je tudi za Telegraph in Guardian, preizkusila pa se je tudi v voditeljskih vodah, med drugim je vodila svoj šov OMG! s Peaches Geldof. Delovala je tudi v modnih vodah, najprej kot manekenka, nato pa se je preizkusila tudi kot oblikovalka.