Penelope Cruz je septembra tudi zanikala govorice, da je noseča. Foto: EPA
Penelope Cruz je septembra tudi zanikala govorice, da je noseča. Foto: EPA

Morebitna zaroka slavnega igralskega para Penelope Cruz in Javierja Bardema tako še vedno vzbuja pozornost v javnosti. Javier naj bi Penelope zasnubil že aprila lani, za še glasnejše govorice pa je Penelope poskrbela oktobra, ko se je na premieri filma Broken Embraces pokazala s svetlečim diamntnim prstanom. Vendar pa par govoric ni nikoli potrdil.

Igralke ni prepričal niti slavni televizijec David Letterman. Na vprašanje o zaroki v njegovi oddaji 35-letna igralka ni želela odgovoriti. Dejala je le, da v javnosti ne želi govoriti o svojem zasebnem življenju. "Pri vas sem bila že nekajkrat in veste, da sem trd oreh. O svojem zasebnem življenju ne govorim. To je moje življenje, ki je zame sveto, in ne želim razlagati podrobnosti," je ostala neomajna Penelope.

Letterman, ki se ne vda hitro v usodo, pa je znova poskusil: "Torej, ti veš, ali si zaročena ali ne, le povedati mi nočeš?" Penelope, ki se s 40-letnim igralcem videva od snemanja filma Vicky Christina Barcelona leta 2007, pa mu je z nasmehom odgovorila, da seveda, ve, ali je zaročena ali ne, vendar "nekaterih stvari pač ne želi deliti z javnostjo".

Tako ugibanja o zaroki najbolj vročega para v španskem svetu ostajajo, Španka pa je septembra odločno zanikala tudi govorice, da je noseča.