Ryan Sweeting in Kaley Cuoco se ločujeta. Foto: Reuters
Ryan Sweeting in Kaley Cuoco se ločujeta. Foto: Reuters

"Kaley Cuoco in Ryan Sweeting sta se skupno odločila za ločitev, prosita pa za spoštovanje zasebnosti," sta nekdanja zaljubljenca sporočila javnosti, dodala pa sta, da zadeve ne mislita več komentirati.

Cuocova je ob razkritju novice z vseh družbenih omrežij zbrisala fotografije, na katerih ji družbo dela Ryan. Tudi tenisač je zbrisal vse fotografije z Instagrama, dostop do Facebooka pa je onemogočil.

Ameriška igralka in tenisač z Bahamov, ki že leta živi na Floridi, sta se spoznala poleti 2013, po le treh mesecih zveze pa sta se zaročila. Poročila sta se na silvestrski večer - na prehodu iz leta 2013 v leto 2014.

Kaley, ki se z igralstvom ukvarja že od malih nog, se je z Ryanom začela videvati hitro po razhodu od igralca Henryja Cavilla. Dve leti se je skrivoma sestajala s svojim soigralcem iz omenjene z emmyjem nagrajene serije Johnnyjem Galeckim. Poleg Galeckega pa je bila v resni zvezi tudi s specialistom za zasvojenosti Joshem Resnickom, s katerim je bila zaročena od marca do oktobra leta 2012.