Sveža zaročenca Adi Ezra in Bar Refaeli. Foto: Instagram Bar Refaeli
Sveža zaročenca Adi Ezra in Bar Refaeli. Foto: Instagram Bar Refaeli
Bar je na Instagramu delila utrinek njune ljubezni. Foto: Instagram Bar Refaeli

Izraelski časopis Hayom je že v soboto pisal, da sta se Izraelca zaročila, zdaj pa so to potrdili tudi manekenkini sodelavci. Njen predstavnik je za britanski Daily Mail potrdil veselo novico z besedami: "Zadovoljni smo, da vam lahko sporočimo, da je Bar zaročena."

Časopis je poročal, da je Adi svojo drago za roko zaprosil v sredo med počitnikovanjem na Karibih, kjer bosta vse do konca tedna, Bar pa je z veseljem rekla da. Manekenka je prav v sredo na Instagramu objavila romantično fotografijo, na kateri se z Adijem poljubljata, njuno fotografijo pa krasi verižica z napisom ljubezen (love).

Bar in Adi sta se spoznala lani prek skupnih prijateljev, to pa je Barina prva resna zveza, odkar se je razšla s hollywoodskim igralcem Leonardom DiCapriom leta 2011.

Manekenka je pred nekaj meseci v enem izmed intervjujev povedala, da je v zelo srečni zvezi in da se z Adijem neizmerno ljubita ter da je vse tako, kot mora biti. Med drugim je spregovorila o materinstvu, o katerem razmišlja vse od svojega 22. leta - imena za svoje otroke ima že izbrana, ampak za zdaj ne kaže še, da se bo odločila zanj: "Ne bom govorila v njegovem imenu, ampak edina stvar, ki me zdaj ovira pri tem, da bi zanosila, je, da se skupaj noro zabavava in da tega za zdaj ne želim spreminjati."