Collins se je s Ceveyjevo poročil leta 1999. Foto: Reuters
Collins se je s Ceveyjevo poročil leta 1999. Foto: Reuters

Pevec se je od svoje tretje žene ločil leta 2008 po sedmih letih zakona. Zgodbo o njuni ločitvi so pograbili vsi večji mediji in Collins je takrat odkorakal s sodišča kot poraženec, saj je moral svoji nekdanji ženi izplačati zajeten kupček denarja. Po ločitvi se je Ceveyjeva poročila z bančnikom Charlesom Mejjatijem.

"Spet sem skupaj s svojo tretjo ženo - nisem veliko govoril o tem. Toda skupaj sva že nekaj časa, a nihče ni opazil," je dejal za revijo Bilboard. Collins se je lani preselil nazaj v Združene države Amerike, da bi bil bližje svojima sinovoma - 14-letnemu Matthewu in 10-letnemu Nicholasu.

Pevec je s Ceveyjevo preživel dvanajst let skupnega življenja. Pred tem je bil poročen že dvakrat. Iz prvega zakona s študentko dramske igre Andreo Bertorelli ima sina Simona, skupaj pa sta z Bertorellijevo posvojila tudi hčerko Joely. Iz drugega zakona z Jill Tavelman pa ima hčerko Lily Collins, ki se v zadnjih letih vedno bolj uveljavlja v Hollywoodu.

Za vse tri ločitve je pevec, ki se je pred časom zdravil zaradi odvisnosti od alkohola, odštel vrtoglavih 42 milijonov funtov (kar znese okoli 55 milijonov evrov). Collins se je pred vrnitvijo s Ceveyjevo sestajal s televizijsko voditeljico Dano Tyler, toda par se je razšel lani po štirih letih sestajanja.

Ceveyjeva pa se je vmes znova poročila in se s sinovoma preselila čez lužo, kajti njenemu možu ni ustrezalo življenje v Švici.