"Nepojasnjene in nenadne" smrti mlade mamice policisti ne obravnavajo kot sumljive. Foto: Reuters
Mladi rocker Tom Cohen je bil Peachesin drugi mož, skupaj sta imela dva otroka. Foto: Reuters

Druga hči popzvezdnika Boba Geldofa in pokojne tv-voditeljice Paule Yates (pri 41 je zaradi prevelikega odmerka mamil umrla, ko je bila Peaches stara komaj 11 let) je imela z drugim možem Tomom Cohenom dva še mala sinova: skoraj dveletnega Astalo in 11-mesečnega Phaedro (dečka bosta rojstni dan praznovala 21. in 24. aprila).

Preden se je posvetila materinstvu, je bila Peaches stalnica na londonskem družabnem prizorišču, dejavna je bila tudi v medijih: že kot najstnica je pisala kolumno za Elle, pozneje pa vodila tudi svojo oddajo OMG!

Občasna manekenka je imela veliko slavnih prijateljev, med njimi sta bili tudi pevki Lily Allen in Ellie Goulding. Lily je ob žalostni novici na Twitterju zapisala: "Moje misli so v tem groznem času s Peachesino družino. Upam, da bodo lahko žalovali v miru. Peaches, počivaj v miru, lepotička." Ellie pa je najprej tvitnila, da ne more verjeti, kaj se je zgodilo, nato pa dodala: "Tudi če misliš, da imaš vse pod nadzorom, se nekaterih reči ne da razložiti ali razumeti. Dva čudovita otroka. Počivaj v miru, Peaches."

Peaches se je poklonila tudi novozelandska pevka Lorde, ki ji je sporočila, da je bila "bleščeča, krasna oseba, ki mi je dala toliko prijaznosti". "Počivaj v miru, Peaches," je zapisala. Smrt je pretresla tudi Sky Ferreiro, ki je družini in Peachesinim ljubljenim izrekla sožalje iz srca.

Peaches sama je nazadnje tvitnila v nedeljo: objavila je fotografijo sebe in svoje mame s pripisom: "Midve z mamo."

Bob Geldof je imel s Paulo Yates tri hčerke: Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom in Little Pixie, Yatesova je imela iz razmerja s frontmanom INXS Michaelom Hutchencom (pokojnim od leta 1997) hčerko Tiger Lily, ki jo je Geldof po smrti dekličine matere posvojil, da je lahko odraščala skupaj s polsestrami.