Za Shakiro so sladko-grenki dnevi. Foto: EPA
Za Shakiro so sladko-grenki dnevi. Foto: EPA
Fotografija ultrazvoka, ki jo je na spletu delil ponosni nogometaš. Foto: WhoSay

"Njegova prva fotografija! #vznemirjen #sladek," je zapisal ob fotografiji, ki jo je objavil na blogarski strani Whosay 6. decembra. S svojimi besedami je že sprožil val ugibanj o spolu otroka, ki je do zdaj uradno še neznan.

Presrečni par se sicer sestaja od leta 2010. 35-letna kolumbijska lepotica, ki je poskrbela za uspešnice, kot so Whenever, Wherever, Hips don't Lie in Waka, Waka, je novico o nosečnosti s preostalim svetom delila septembra. Na svoji spletni strani je zapisala: "Kot nekateri že veste, Gerard in jaz sva v veselem pričakovanju najinega prvega otroka!"

"Odločila sva se, da se bova prepustila življenju, in zdaj uživava v vsakem trenutku, saj so to res posebni dnevi," je še sporočila na svoji spletni strani. Čeprav v veselem pričakovanju, pa so za Shakiro stresni dnevi.

Po poročanju tujih medijev se je nad pevko spravil njen nekdanji menedžer in partner Antonio de la Rúa, ki jo toži za 100 milijonov ameriških dolarjev. Razlog? Rúa trdi, da je bil oškodovan pri delitvi dobička, ki ga je ustvarila Shakira s svojim petjem.