Bodo poročni zvonovi za Turnerjevo in Bacha zvonili že letos? Foto: EPA
Bodo poročni zvonovi za Turnerjevo in Bacha zvonili že letos? Foto: EPA

Diva popularne glasbe, ki je večkrat poudarila, da se ne bo nikoli več poročila, se je očitno premislila. Po poročanju tujih medijev naj bi dahnila usodni "da" svojemu dolgoletnemu partnerju.

Par se je spoznal leta 1986 v Nemčiji, ko je bila Turnerjeva na turneji, Bach pa je bil takrat direktor diskografske hiše EMI. Kot poroča Singersroom, jo je Nemec že večkrat zaprosil, toda pevka se je zaobljubila, da se ne bo nikoli več poročila - zaradi težavnega zakona z Ikom Turnerjem. Ko jo je pred leti novinar nemškega RTL-a vprašal, kaj ji je najbolj všeč pri Bachu, mu je odvrnila: "On. Samo on. Čudovit je."

Prav Bach je bil tisti, ki je Turnerjevi znova povrnil vero v ljubezen pred 25 leti, ko je ušla krempljem zakona z Ikom. In on je bil tisti, ki jo je povzdignil v svetovno zvezdo v sredini 80. let prejšnjega stoletja. "Midva sva eno," je nekoč o receptu za njuno ljubezen spregovorila Turnerjeva.

Poroka naj bi se zgodila že letos v okolici Züriškega jezera, kjer z Bachom tudi domujeta, je poročal švicarski tabloid Blick. Pevka pa naj bi za pripravo hrane že "vpoklicala" Rica Zandonelleja in Horsta Petermanna iz svoje najljubše restavracije Rico's Kunststuben.