Elisabetta je vesela, ker je njen nekdanji partner prav tako našel srečo. Elisabetta in George sta dveletno zvezo končala junija 2011. Foto: Reuters
Elisabetta je vesela, ker je njen nekdanji partner prav tako našel srečo. Elisabetta in George sta dveletno zvezo končala junija 2011. Foto: Reuters
Elisabetta Canalis
Elisabetta Canalis je v preteklosti povezovala izjemno priljubljen festival v Italiji San Remo. Foto: EPA

35-letno Elisabetto, ki je bila zaročena z italijanskim nogometnim zvezdnikom Christianom Vierijem, v zvezi pa je bila tudi z režiserjem Gabrielejem Muccinom, brazilskim nogometašem Reginaldom Ferreiro da Silvo, pa še z ameriškim igralcem in komikom Steve-O-jem, pa tudi z igralcem Mehcadom Brooksom, je na koncu osvojil kirurg Brian Perri.

Predstavnik italijanske zvezdnice, ki skuša uspeti v Hollywoodu, je za Us Weekly potrdil, da je Elisabetta, ki so jo paparaci ujeli med tekom z velikim diamantnim prstanom na roki, zaročena.

Poroka bo septembra na Sardiniji, od koder prihaja Elisabetta, prav tako v tem mesecu, in to v Italiji, pa se bo poročil tudi George Clooney s svojo zaročenko Amal Alamuddin. Zaročenca naj bi se poročila 20. septembra, in to ob jezeru Como, kjer ima George vilo. "To je najbolj zdravo razmerje, ki ga je George imel," je opisal zvezo med igralcem in britansko odvetnico njegov bližnji prijatelj.

Nisva se razšla, ker George ni želel poroke
Elisabetta in George sta se razšla junija 2011 po dveh letih zveze, po razhodu pa je Italijanka v intervjuju z legendarnim italijanskim novinarjem Brunom Vespo spregovorila o razlogih za razhod: "Z Georgeem nikoli nisva govorila o poroki ali otrocih. Ne pravim, da nikoli ne bom imela otrok, a niti George niti jaz nisva načrtovala otrok skupaj. Za konec zveze ni krivo to, da se ne bi hotel poročiti. Razšla sva se, ker sva tako čutila."

Dejala je še, da je danes 53-letni igralec eden izmed najboljših ljudi, kar jih pozna in da ji je veliko pomenil: "Zame je bil zelo pomemben in dragocen." Priznala pa je tudi, da je šele po prekinitvi zveze dojela, da je bil njun odnos bolj podoben odnosu med očetom in hčerko kot pa med možem in ženo.