Iggy Azalea svoje najstniško ljubezensko razmerje drago plačuje. Foto: EPA
Iggy Azalea svoje najstniško ljubezensko razmerje drago plačuje. Foto: EPA
Iggy se zadnje leto sestaja s košarkarjem Lakersov Nickom Youngom. Foto: EPA

A njen nekdanji fant Hefe Wine, s pravim imenom Maurice Williams, ki je hkrati tudi njen nekdanji menedžer, ne misli tako - vztraja namreč, da sta se "strinjala, da sta poročena".

Skupaj sta leta 2008 namreč živela v Teksasu, zakon v tej zvezni državi pa pravi, da se moški in ženska, ki živita skupaj, štejeta kot zakonito poročena, če se sicer strinjata s poroko in se drugim predstavljata kot zakonca.

"Plenilsko razmerje s 17-letnico bi rad prikazal kot zakon"
Pevkini predstavniki za stike z javnostjo so se že odzvali in zatrdili, da gre le za Williamsov slepilni manever. "Žalostno je, da ta tat in hudodelec nadaljuje napade na Iggy v obupani želji, da bi se pojavil v medijih," so zapisali.

"Iggyjina pritožba na zvezno sodišče je namreč zamrznila Williamsove poskuse, da bi služil denar z glasbo, ki ji jo je ukradel, zato se je odločil, da bo plenilsko razmerje s 17-letnico lažno prikazal kot zakon, za kar pa nima nobenega dokaza," so dodali.

Kot zakonec bi dobil pravice
Nekdanja partnerja sta namreč od sredine septembra v sodnem sporu, saj je Williams javno sporočil, da bo objavil začetne glasbene posnetke takrat še neznane prihodnje vzhajajoče glasbene zvezde, Iggy pa ga je (začasno) ustavila s tožbo, da je te materiale ukradel z njenega osebnega prenosnega računalnika.

Če pa bi sodišče zdaj priznalo njun "teksaški zakon", bi bil pretkani Williams upravičen do polovice vsega, kar je pevka, ki se zadnje leto sicer sestaja s košarkarjem Lakersov Nickom Youngom, ustvarila v tistem času.

24-letna Iggy osvojila že številne mejnike
Iggy Azaleo, ki je pri rosnih 16 "pobegnila" v ZDA, je med zvezde izstrelila pesem Fancy. Če je na začetku veljala le za čedno dekle raperja ASAP Rockyja, je zdaj rekorderka - postala je namreč prva izvajalka hiphopa, ki se ji je z isto pesmijo uspelo na prvem mestu ameriške lestvice Billboard Hot 100 obdržati šest tednov.

24-letna Iggy je sicer osvojila že številne mejnike, postala je prva Neameričanka, ki jo je opazila ameriška "mainstreamovska" hiphop scena, četrta raperka, ki ji je uspelo osvojiti vrh lestvice Billboardove lestvice, in tretja ženska, ki je osvojila hkrati dve najvišji mesti med prvo stoterico. Avstralska hiphoperka s pravim imenom Amethyst Amelia Kelly pa je bila sicer največja poraženka letošnjih MTV-jevih nagrad - bila najbolj opevana favoritinja za končno zmago z osmimi nominacijami, na koncu pa je v glavnih kategorijah le delno slavila.