Jamieju je očitno uspelo umiriti Kate. Foto: EPA
Jamieju je očitno uspelo umiriti Kate. Foto: EPA

40-letni kitarist skupine The Kills je tri leta mlajšo supermanekenko po dobrih treh letih zveze zaprosil v njuni vili na severu Londona. Ko je pokleknil pred njo, je privolila v snubitev, nato pa ji je na roko nadel prstan, izdelan že leta 1920, vreden nekaj deset tisoč britanskih funtov.

Veliko slavje je načrtovano drugega julija, Katina osemletna hči Lila pa bo njena družica. "Kate je presrečna, saj je spoznala, da je Jamie pravi moški zanjo - sta sorodni duši. Nekaj časa jo je že priganjal k poroki, a želela si je vzeti več časa. V zadnjem letu sta se še posebej zbližala in veliko časa preživela skupaj, tako da sta že zdaj praktično živela kot zakonca," je dejala Katina prijateljica.

Spoznala ju je Sadie
Britanca sta se sicer spoznala na nekem koncertu leta 2007, predstavila pa ju je skupna prijateljica Sadie Frost, nekdanja žena igralca Juda Lawa. Nekateri mediji so sicer že v začetku leta poročali, da se je par poročil med dopustom na Siciliji, a se je novica izkazala za lažno.

Kate, ena izmed šestih najvidnejših supermanekenk iz 90. let, ki se je nato zapletla tudi v kokainski škandal, ima Lilo z nekdanjim fantom Jeffersonom Hackom, zaročena pa je bila le enkrat, s pevcem skupine Babyshambles Petom Dohertyjem, ki se še vedno bojuje z zasvojenostjo z mamili.