Princ Harry in Cressida na poti na zabavo po premieri najnovejšega filma o Batmanu. Foto: Daily Mail
Princ Harry in Cressida na poti na zabavo po premieri najnovejšega filma o Batmanu. Foto: Daily Mail

Po krajšem druženju s pevko Mollie King 27-letnega princa Harryja povezujejo s štiri leta mlajšo Cressido Bonas, hčerko nekdaj uspešne manekenke Mary-Gaye Georgiane Lorne Curzon in britanskega bogataša Jeffreyja Bonasa.

Britanski Daily Mail poroča, da sta se Harry in Cressida, ki jo je princu predstavila njegova sestrična, princesa Eugenia, "mečkala" na VIP-zabavi po londonski premieri najnovejšega filma o Batmanu.

Harry naj bi na vsak način želel prikriti svojo zvezo, zato s Cressido nista niti vstopila niti izstopila skupaj iz kluba, plavolasko je ob vhodu v klub spremljal fant princese Eugenie, Jack Brooksbank. Po poročanju prisotnih na zabavi, naj bi manekenka ob prihodu v klub takoj skočila v objem svojemu princu, cel večer pa se nista ločila niti za minuto.

Cressida, še ena izmed deklet iz višjega sloja, je zaščitni obraz modne znamke Burberry, želela pa bi postati manekenka, revija Tatler pa jo je opisala kot zelo prijazno in zelo lepo dekle, ki obožuje glasbo Eve Cassidy.

Predstavnik princa Harryja ni želel komentirati zadeve, dejal pa je, da si princ želi čim prej v Afganistan na delo.

Eno izmed sester Cresside so pred leti povezovali s princem Williamom, danes pa je Isabella zaročena s Samom Bransonom, sinom še enega britanskega mogotca Richarda Bransona.