Oba zanima vojaška kariera, Harry pa bi svoje znanje rad pokazal tudi na bojišču. Foto: EPA
Oba zanima vojaška kariera, Harry pa bi svoje znanje rad pokazal tudi na bojišču. Foto: EPA
Princi Harry, Charles in William
Kate Middleton
Na Otoku se šušlja, da se kmalu obeta kraljevska poroka. Foto: EPA

24-letni William bi se rad pridružil bratovi elitni vojaški enoti Blues and Royals, seveda če bo decembra uspešno končal šolanje na kraljevi vojaški akademiji Sandhurst. Potem ko je del poletja preživel z dekletom Kate Middleton na Ibizi, se je pred kratkim vrnil na akademijo v Camberleyju v Surreyju. Svojim prijateljem je povedal, da bi se bratu rad pridružil pri Blues and Royals kot drugi poročnik. Čeprav je član kraljeve družine, ga čaka kar nekaj težkih preizkušenj in razgovorov - a princa zavrnili najverjetneje ne bodo.

Princ Harry hoče na bojišče
Britanski mediji poročajo tudi, da princ Harry grozi, da bo zapustil vojsko, če mu ne bodo dovolili služenja na bojišču. Zdaj kaže, da bo moral uresničiti svoje besede in naslednje leto morda skupaj s svojim polkom oditi v afganistansko pokrajino Helmand ali celo v Irak. William, ki je drugi v vrsti za britansko krono, se najverjetneje s sovražnikom nikoli ne bo srečal iz oči v oči.

Kate kazala golo zadnjico
Britanski tabloidi pa se ukvarjajo z domnevo, da je srce najbolj zaželenega samca v Britaniji oddano njegovi nekdanji sošolki in sostanovalki s škotske univerze St. Andrews Kate Middleton, s katero naj bi se "v bližnji prihodnosti" poročila. Kate je že lani spoznala člane kraljeve družine in "preizkus" naj bi odlično prestala. Ne le, da njuno zvezo odobrava kraljica Elizabeta II., rad jo ima tudi njen mož princ Philip, Charles in Camilla pa jo že vidita kot del družine. Charles je mladi par celo povabil, naj se vselita v njegovo kraljevsko rezidenco Clarence House.

Zlobni jeziki namigujejo, da njuno srečanje med študijem nikakor ni bilo naključno in da se je 23-letna Kate po materinih navodilih tja vpisala ravno z namenom osvojiti mladega princa. Prav tako se govori, da ni tako nedolžna, kot izgleda, saj naj bi fantom v šolskem internatu z veseljem kazala svojo golo zadnjico.

Bodoči kralj v bikiniju
Tudi radoživi princ je na neki zabavi na vojaški akademiji Sandhurst pokazal svojo izklesano postavo - na zabavo v čast tajnemu agentu 007 je prišel oblečen (no, slečen) v Bondovo dekle, na sebi je imel samo svetlomoder bikini in ogrlico iz cvetov v havajskem slogu. Ves večer je spogledljivo šobil ustnice. Njegova Kate se je oblekla v tajno agentko v obleki za potapljanje, imela je igračko pištolo, govorila pa je kot Sean Connery, eden najslavnejših Bondov.