Princ George že pozira pred fotografskimi objektivi. Foto: Uradna Facebook stran britanske monarhije
Princ George že pozira pred fotografskimi objektivi. Foto: Uradna Facebook stran britanske monarhije

"Mislim, da bo George kmalu tekel hitreje kot jaz," je za britanski Express izjavil princ William. Fotografijo so objavili dva dni pred praznovanjem rojstnega dne, ki bo v zaprtem krogu v Kensingtonski palači 22. julija. Udeležila se ga bo tudi britanska kraljica Elizabeta II.. Manjkal pa bo njegov dedek prince Charles, ki se z ženo Camillo mudi na Škotskem.

Mali princ naj bi za svoj prvi rojstni dan od svojih staršev prejel leseno kompozicijo vlakov. Italijanska oskrbovalka posestva, kjer fantič odrašča, naj bi mu podarila blazino iz čipke, španska varuška pa spekla torto.

Princ William in vojvodinja Catherine bosta z mediji delila še dve fotografiji svojega sina v prihajajočih dneh. Mediji so malčka zaradi polnih lic na fotografiji hitro označili za "mladega Winstona Churchilla". John Stillwell, fotograf, ki je do zdaj v objektiv ujel vse pomembne trenutke v življenju malega princa, je priznal, da je George zelo živahen fantič. "Zelo je samozavesten in odločen fant," je še dodal Stillwell.