Usklajevanje urnikov ne bo več težava v njunem odnosu. Foto: EPA
Usklajevanje urnikov ne bo več težava v njunem odnosu. Foto: EPA
Avril Lavigne
Tudi Avril velja za pravo ljubiteljico nočnega življenja. Foto: EPA

Po številnih ugibanjih je pevka na svojem blogu potrdila, da je idile konec. "Z Deryckom sva bila skupaj šest let in pol. Spoprijateljila sva se, ko sem bila stara 17, par sva postala pri mojih 19 letih, poročila pa sva se, ko sem bila stara 21," je pojasnila Avril.

24-letna samooklicana princesa panka je sicer dodala, da bosta s prvim glasom skupine Sum 41 ostala dobra prijatelja: "Cenim čas, ki sva ga preživela skupaj. Prav tako sem hvaležna in srečna, da se bo najino prijateljstvo obdržalo kljub ločitvi. Občudujem Derycka, hkrati pa ga zelo spoštujem in ljubim z vsem srcem."

Deryckovo strto srce
Po poročanju revije US Magazine je Derycka pevkina odločitev, da se bosta ločila, popolnoma strla. "Rekla mu je, da ga zapušča in da bo nadaljevala svoje življenje," je povedal vir za ameriški tabloid. Ob tem dodajajo, da je pevka Derycka vrgla iz njunega 6,5 milijona evrov vrednega domovanja v Los Angelesu.

Prenatrpani urniki, turneje ...
Kanadska pevka in pevec skupine Sum 41 naj bi se znašla v krizi v začetku letošnjega leta, ko je pevka odšla na svetovno turnejo, zaradi česar sta bila z možem včasih tudi po več tednov ločena, saj sta živela na povsem različnih koncih sveta.

Prvi veliki prepiri so se začeli avgusta, ko se je Deryck zapletel v pretep z mladeniči v nekem nočnem klubu. Zaskrbljena Avril ga je poklicala in ga prosila, naj se ji pridruži na turneji, a ko je ona nastopala in zabavala japonsko občinstvo, je on raziskoval nočno življenje Tokia.

Govorice o razhodu para so podkrepile fotografije, na katerih se pevec v nočnem klubu Villa v Los Angelesu zabava z neznanim dekletom, s katero se je v jutranjih urah z roko v roki odpravil neznano kam.