Novi parček: Josh in Rachel. Foto: Reuters
Novi parček: Josh in Rachel. Foto: Reuters
Ryan in Rachel
Ko je bila Rachel še srečna v objemu Ryana Goslinga. Foto: Reuters

Kot ženitni posrednik med novim zvezdniškim parčkom je posredoval kar Jude Law, Rachelin soigralec iz Sherlocka Holmesa in prijatelj 37-igralca Josha Lucasa.

"Rachel je zelo sproščena z njim," za revijo Life & Style poroča neki njen znanec. In zdaj, ko se je snemanje Guy Ritchijevega Sherlocka premaknilo iz Velike Britanije v Joshev domači New York, "se ona odlično zabava z druženjem z njim v mestu".

Obama združuje?
Novi parček so pred kratkim opazili pri kljunčkanju v lokalu Purple Ball v Washingtonu, kjer sta 20. januarja praznovala inavguracijo ameriškega predsednika Baracka Obame.

A Rachel je zelo previdna vse od svojega (ponovnega) razhoda s soigralcem iz uspešnice Beležnica, Ryanom Goslingom. "Rachel se trenutno noče spustiti v kaj noro resnega s komer koli," poroča neki neimenovani vir. "Zabavata se."

Zapletena zgodovina bivših
Rachel in Ryan sta se spoznala leta 2004 na snemanju žajfnice Beležnica. Sprva sta se sovražila, čez kako leto dni pa sta bila že strastno zaljubljena. A sredi leta 2007 sta se na grozo vseh "McGosling" oboževalcev razšla.

Ostala sta prijatelja in poleti letos so ju paparaci ujeli pri strastnem poljubljanju v Torontu. Čeprav naj bi se še vedno ljubila, jima tudi v drugo ni bilo usojeno. Kot kaže, pa ima Rachel precej izdelan tip svojega sanjskega moškega - Josh Lucas, zvezdnik Pozejdona in Melanie se poroči, je namreč telesno sumljivo podoben Ryanu.

K. S.