Vse najboljše, Riccardo Tisci! Foto: Instagram/Kim Kardashian
Vse najboljše, Riccardo Tisci! Foto: Instagram/Kim Kardashian
Instagram/Kim Kardashian
Številni znani obrazi so prišli na Ibizo, da bi čestitali guruju modnega velikana Givenchy. Foto: Instagram/Kim Kardashian

Fotografija, ki jo je 33-letnica objavila na Instagramu, ni bila namenjena raperju Kanyeju Westu, pač pa Riccardu Tisciju, kreativnemu vodji modne hiše Givenchy.

"Vse najboljše @riccardotisci17, zelooo te imam rada!!! Komaj čakam, da bom zvečer praznovala s tabo!!!" je zapisala v petek, ko je priletela na Ibizo, otok v Sredozemlju, ki v poletni sezoni slovi po 24-urnih zabavah in zvezdniških gostih.

Zvezdniška zasedba zabave
Prav tak je bil tudi ta konec tedna, saj so se s Tiscijem poleg Kim in Kanyeja ter številnih obrazov iz zakulisja modnega sveta zabavali tudi supermanekenki Naomi Campbell in Kate Moss, hotelska dedinja Paris Hilton, pevka Ciara, raper Diddy in njegova Cassie ter znani britanski radijski didžej Nick Grimshaw.

Pa tudi kanadski popozvezdnik Justin Bieber, ki se na Ibizi mudi že nekaj dni, v sredo zvečer pa naj bi se v tamkajšnji restavraciji Cipriani z Orlandom Bloomom sprl zaradi igralčeve nekdanje spremljevalke, avstralske manekenke Mirande Kerr.