Jennifer in Casper nič več skupaj. Foto: EPA
Jennifer in Casper nič več skupaj. Foto: EPA
Jennifer Lopez
Pevko in igralko čaka veliko delovnih obveznosti tudi na prihajajočem nogometnem prvenstvu, saj je skupaj s Pitbullom in Claudio Laitte "zakrivila" uradno pesem SP-ja We are One (Ole Ola). Foto: Reuters

Neimenovani vir je za ameriški People razkril, da sta se 44-letna Jennifer in 27-letni Casper razšla že pred šestimi tedni, ampak da tega nista obešala na veliki zvon, saj sta želela videti, ali bosta krizo vseeno prebrodila. "Ampak zdaj sta se definitivno razšla. Jennifer se dobro počuti," je dejal vir za People in dodal, da je Jennifer vse moči usmerila v promocijo novega albuma.

Po pisanju Us Weeklyja naj bi nekdanja zaljubljenca prinesla skupno odločitev o razhodu: "Ni bila lahka odločitev, ampak sprejela sta jo, saj njuna zveza ni mogla obstati zaradi oddaljenosti - on je želel ustvariti svojo kariero in življenje, ona pa je bila osredotočena na svojo kariero - tako enostavno nista zmogla biti več skupaj. Ostajata pa prijatelja."

Številni pa menijo, da Jennifer ni več pripravljena prenašati govoric o svojem partnerju. Večkrat se je pisalo, da plesalec vara svoje slavno dekle, Casper se je zaradi domnevne prevare znašel sredi škandala tudi ta teden - dve transseksualni manekenki zatrjujeta, da je Casper spal z njima, medtem ko je bil v zvezi s pevko. Med drugim se govori tudi, da naj bi bil plesalec pravzaprav istospolno usmerjen.

TMZ piše, da se je Casper že izselil iz Jenniferine hiše. Zdaj naj bi vse moči usmeril v svojo igralsko kariero.

44-letna Jennifer in 27-letni Casper sta bila v zvezi od leta 2011, skupaj so ju opazili le štiri mesece po tem, ko se je pevka in igralka razšla s svojim tretjim možem, glasbenikom Marcom Anthonyjem, s katerim ima dva otroka - šestletna dvojčka Maxa in Emmo. Casper je Jennifer redno spremljal na rdečih preprogah, pevka pa je v intervjuju za Harper's Bazaar januarja 2013 dejala, da je Casper njen najboljši prijatelj: "Vse mu lahko povem, ko sem na tleh in ko sem v redu. Ponuja neskončno podporo in ljubezen."

Čeprav se je Jennifer razšla, ni verjeti, da bo dolgo samska. V enem izmed intervjujev je namreč priznala, da je ena izmed tistih, ki enostavno ne zmorejo biti dolgo samski. Pred Marcom Anthonyjem je bila poročena s Chrisom Juddom in Ojanijem Noajem, zaročena pa je bila tudi z igralcem in režiserjem Benom Affleckom.