Priljubljeni igralec je v začetku leta svoji ženi priznal, da je zunaj njunega zakona spočel otroka že pred dobrim desetletjem. Foto: Reuters
Priljubljeni igralec je v začetku leta svoji ženi priznal, da je zunaj njunega zakona spočel otroka že pred dobrim desetletjem. Foto: Reuters
Družina Schwarzenegger
Nekoč srečna družina Arnolda Schwarzenneggerja prestaja težke čase. Foto: Reuters

The Los Angeles Times je ob tem zapisal, da se je Shriverjeva izselila iz njunega skupnega domovanja v Brentwoodu že v začetku leta, potem ko je igralec priznal očetovstvo. "Potem ko sem zapustil guvernersko mesto, sem priznal svoji ženi dogodek, ki se je pripetil pred desetletjem," je povedal za časopis igralec, ki si v teh mesecih po odhodu iz mesta guvernerja zvezne države Kalifornija znova prizadeva obuditi svojo igralsko kariero.

"Razumem vsa čustva jeze in razočaranja med svojimi prijatelji in družino. Priznam, da so upravičena. Ni nobenih opravičil in prevzemam vso odgovornost za bolečino, ki sem jo povzročil. Opravičujem se Marii, svojim otrokom in družini. Zares mi je žal," je še dejal Schwarzi in prosil medije, naj ne nadlegujejo njegove žene in otrok v teh težkih časih. "Medtem ko si jaz zaslužim vso pozornost in kritike, si jih moja družina ne," je še dokončal.

Otroke postavila pred svoje težave
Že pred dnevi pa je svet obšla vest, da bo slavni par, ki je bil poročen 25 let, odslej živel ločeno. "Schwarzijev" predstavnik je zapisal, da želita zakonca v miru razmisliti o prihodnosti svojega odnosa, zato potrebujeta mir in razdaljo. Še naprej pa bosta skupaj skrbela za svoje štiri otroke.