Amber, ki jo opisujejo kot
Amber, ki jo opisujejo kot "Hitchcockovo lepotico", je Johnnyja spremljala na premierah njunega filma Zapiti dnevnik. Foto: Reuters
Z Vanesso se Depp že dve leti ni pojavil na rdeči preprogi. Foto: Reuters
Zbližal naj bi se tudi z Evo Green, soigralko iz Temnih senc. Foto: Reuters
Francoski paparaci so ga pred časom ujeli v "kočljivem položaju" s publicistko Robin Baum.

Vse več medijev namreč poroča, da se je 49-letni igralec v zadnjem času zelo zbližal s svojo soigralko iz Zapitega dnevnika (The Rum Diary), 26-letno biseksualno lepotičko Amber Heard. A svetlolasa fatalka naj ne bi bila edina, za katero je Johnny pogledal v zadnjem letu dni - ali še kaj več.

Depp je tako enkrat že zanikal, da se je romantično zapletel tudi s svojo soigralko iz Temnih senc, nekdanjim Bondovim dekletom Evo Green, francoski mediji pa so že pred meseci poročali, da ima s svojo publicistko Robin Baum več kot le poslovni odnos.
Baumova je dvakratna ločenka in mama, z Johnnyjem, s katerim veliko potujeta skupaj, pa naj bi po poročanju neimenovanih virov razvila poseben in predvsem očitno spogledljiv odnos.

39-letna Vanessa naj bi za posebno navezo vedela in je to ni prav nič osrečevalo, a kaj dosti proti njej ni mogla storiti, saj naj bi ji Depp dejal, da gre samo za poslovni odnos, poroča Daily Mail.
A zdaj naj bi se Johnny povsem ogrel za Heardovo, ki naj bi ga tudi redno obiskovala na snemanju Lone Rangerja v Novi Mehiki. Zvezdnik Piratov s Karibov naj bi mladi lepotički celo kupil konja, da lahko jahata skupaj po tamkajšnjem indijanskem rezervatu in puščavi.
Vir blizu igralca trdi, da je Depp popolnoma očaran nad Amber in naj bi dejal, da ko jo je prvič videl, je bilo, kot da bi zagledal filmsko zvezdo iz stare dobe Hollywooda, kakršna je bila denimo Lauren Bacall.

Teksaška femme fatale
V Teksasu rojena in v katoliški šoli šolana Heardova je pred igralsko kariero delala kot model. Ko je njena najboljša priajteljica umrla v avtomobilski nesreči, se je Amber razglasila za ateistko in odšla iskat srečo v Hollywood.
Vlogo v Zapitem dnevniku ob boku Deppa je opisala kot "najboljšo izkušnjo mojega življenja", o Deppu pa povedala, da ima "krasno prezenco: je enigmatičen in očarljiv in resničen umetnik, zelo inteligenten in neverjetno rahločuten".
In še: "Vsi na snemanju ga spoštujejo in ga imajo radi, kar o igralcu pove veliko. Včasih je to zelo težko delo in stres, ki ga vsi v industriji občutimo, je intenziven - a to Johnnyja ne gane. Zdi se, kot da ima čas, da vsakogar pogleda v oči, in to mi je res všeč."

"Začel se je dolgočasiti"
Nihče ni mogel spregledati odsotnosti Paradisove na promocijah in premierah filma, kjer mu je družbo na rdeči preprogi delala Amber, ki jo bomo kmalu lahko gledali tudi v nadaljevanju Rodriguezovega filma Mačeta. Govorice o razhodu sta sicer tako Vanessa kot Johnny javno zanikala že dalj časa, a so bile očitno le resnične.

Pred kratkim so paparaci tako ujeli Amber, ko se je v Las Vegasu skupaj z igralcem vkrcavala na Deppovo zasebno letalo. Johnny je v "mestu greha" promoviral svoj zadnji film, Temne sence.
Tudi sicer naj bi Johnny in Vanessa v zadnjem času živela bolj vsak zase - Deppa redno videvajo na hollywoodskih zabavah s svojim prijateljem, gothrockerjem Marilynom Mansonom, ona pa se zadržuje bolj v Franciji.

Po poročanju vira, na katerega se sklicuje RadarOnline, naj bi se 14-letna zveza med Johnnyjem in Vanesso že dalj časa ohlajala, saj naj bi se on začel dolgočasiti in si želel "novih stvari".
"Enostavno si želi več od življenja in verjame, da si tudi Vanessa zasluži biti srečna," je še povedal vir. Njuna otroka, 13-letna Lily Rose in 9-letni Jack, obiskujeta šolo v Los Angelesu.