Foto:
Foto:

34-letna Romijnova je nosila poročno obleko s podpisom Ralpha Laurena in nakit Neila Lana, s 33-letnim O'Connellom pa sta si poročne zaobljube izmenjala pred sto sorodniki in prijatelji. Njuna psa Taco in Better - pražnje oblečena v črna metuljčka - sta se pridružila slavju in tekala med svati. Romijnova je povedala, da je bilo slavje "popolno" in da "z Jerryjem ne bi mogla biti srečnejša".

Plešoči vodnjaki "krivi" za romanco
Par se je spoznal jeseni leta 2004, ko se je Romijnova pripravljala na dokumentarec Wet Dreams o "koreografiji" za plešoče vodnjake v lasvegaškem hotelu in igralnici Bellagio. Jerryja je spoznala na zabavi in mu povedala, kaj v Las Vegasu počne, on pa je bil nad tem popolnoma navdušen in začela se je romanca.

O'Connell je Romijnovo zaprosil leto pozneje med potovanjem v New York. Zanj je to prvi, zanjo pa drugi zakon - prej je bila dolgonoga lepotica poročena z igralcem Johnom Stamosom (znan predvsem po vlogi Jesseja v humoristični nanizanki Nora hiša).

Romijnova trenutno igra v ameriški različici telenovele Grda Račka, O'Connell pa bo od jeseni na malih ekranih gostoval v komični nanizanki Carpoolers.