Reese Whiterspoon se je drugič poročila. Foto: EPA
Reese Whiterspoon se je drugič poročila. Foto: EPA

35-letna zvezdnica se je do oltarja sprehodila ob zvokih pesmi Here Comes the Bride, tam pa jo je čakal njen zaročenec, 40-letni Jim Toth. Reesina priča je bila njena najboljša prijateljica Heather Rosenfield, del obreda sta bila tudi njena otroka iz zakona z Ryanom Philippeom: 11-letna Ava in 7-letni Deacon. Nevesta je nosila poročno kreacijo Monique Lhuillier, ki jo je občudovalo tudi 120 svatov, med katerimi so bili mnogi znani obrazi - Renee Zellweger, Alyssa Milano, Tobey Maguire, Salma Hayek, Sean Penn, Robert Downey Jr. in Scarlett Johansson.

Obred je bil na Reesinem ranču Ojai, približno 150 km iz Los Angelesa, ki za igralko že leta predstavlja pribežališče pred hollywoodskim vrvežem, saj se tam lahko posveti vrtnarjenju in ukvarjanju z živalmi - tam ima namreč konje, osle, pujske, koze in kokoši.

Reese in Jim Toth sta se začela sestajati januarja lani, nato pa sta 28. decembra sporočila, da sta se zaročila. Igralka, ki se lahko pohvali tudi z zlatim kipcem iz leta 2006 za glavno vlogo v filmu Hoja po robu, se je s Tothom zapletla kmalu po koncu razmerja z Jakeom Gyllenhaalom, za njo pa je to drugi zakon - ob Ryanu Philippu je preživela sedem let.