Nova zvezdniška romanca. Foto: EPA
Nova zvezdniška romanca. Foto: EPA

Še pred kratkim je zvezdnica v intervjuju za Daily Mail izjavila, da je preveč zasedena, da bi imela resno zvezo. Na intimnem koncertu za le 300 izbranih srečnežev pa je premierno zapela pesem Out of Love, ki govori o koncu zveze z Robom Kardashianom. Pred nastopom je dejala, da bo prepevala o koncu ljubezni, vendar pa je nasprotno sama srečno zaljubljena.

Rita, s polnim imenom Rita Sahačiju Ora, in Calvin, s pravim imenom Adam Richard Wiles, sta nekaj časa skušala svoje razmerje skrivati pred očmi javnosti, kot kaže, pa sta se skrivanja naveličala. Paparaci so ju ujeli na večerji skupaj s Seleno Gomez, Jaden Smith in Willom Smithom, opazili pa so ju tudi na koncertu skupine Daft Punk, kamor so 22-letnico in 29-letnika pospremili številni policisti.

Ora in zvezdnik resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians sta se razšla konec lanskega leta. Rob je takrat na Twitterju zapisal, da ga je Rita prevarala z več kot 20 moškimi, pevka pa je govorice zanikala. Calvin je bil pred tem v zvezi z rusko manekenko Anne Vyalitsyno.