Zvezdnika se dobro razumeta. Foto: EPA
Zvezdnika se dobro razumeta. Foto: EPA

Pattinson se je pred kratkim razšel s soigralko iz sage Somrak Kristen Stewart, ki ga je lani prevarala s (poročenim) režiserjem Sneguljčice in lovca Rupertom Sandersom. Prav tako pa ima ranjeno srce Perryjeva, ki je romanco z glasbenikom Johnom Mayerjem končala zaradi prezasedenih urnikov.

Bolečo izkušnjo je preživela tudi decembra 2011, ko se je ločila od britanskega komika Russella Branda. Po tem so jo mediji povezovali še z manekenom Baptistom Giabiconijem in kitaristom Robertom Ackroydom, vendar pa z nobenim ni našla sreče.

Rob in Katy sta tako drug drugemu ponudila ramo za jokanje. Opazili so ju na skupni večerji, na zabavi, nazadnje pa še na pripravah na neznano poroko. "Katy in Rob sta sedela drug poleg drugega in le opazovala priprave na poroko," je za revijo People povedala gostja na poroki Stephanie Sands in dodala, da nista bila videti kot par. Ni pa znala razložiti, zakaj sta se 27-letni igralec in 28-letna pevka pojavila na dogodku in ali sta bila med povabljenimi.

Govorice o simpatiji med zvezdnikoma je spodbudila tudi igralka Bella Rapone, ki je za Daily Star izjavila, da sta si Katy in Rob že od nekdaj všeč: "Katy meni, da je prikupen, njega pa ona več kot očitno privlači." Povedala je tudi, da Perryjeva nikoli ni verjela, da bo zveza med 'vampirjema' po razkritju o škandaloznem varanju trajala. Robu je takrat pevka tudi dejala, da si zasluži boljše dekle, kot je Kristen.