Roddicku poziranje ni tuje - bil je eden od množice zvezdnikov v reklami za mleko. Foto: Reuters
Roddicku poziranje ni tuje - bil je eden od množice zvezdnikov v reklami za mleko. Foto: Reuters
David Beckham
Becks s svojo zvesto spremljevalko - torbico Louisa Vuittona. Foto: Reuters
Andy Roddick
Andyju so bolj povšeči velike torbe, kamor lahko kaj spraviš. Foto: Reuters

Čeprav je Američan, ki se te dni v Wimbledonu poteguje za turnirsko lovoriko, za London dejal, da je to mesto, kjer se počuti bolj doma kot kjer koli drugje v tujini, pa Andy v angleški prestolnici ni popolnoma sproščen.



Denarnica na jermenih
"Tu v Londonu sem videl tipe, ki se naokoli sprehajajo z moškimi torbicami ... Kar koli večjega od denarnice bi moral moški pustiti pri svojem dekletu ali ženi," je na svoji spletni strani zapisal 23-letnik in nadaljuje: "In da se razumemo - "denarnice" nikakor ne bi smel vreči čez ramo ... če imaš moško torbico, sramotilni steber čaka."

Med uglednimi nosilci moških torbic oz. moških denarnic, kot jim pravi Roddick, so tudi portugalski trener angleškega nogometnega kluba Chelsea Jose Mourinho, metroseksualni nogometaš David Beckham in boksar Lennox Lewis. Vsi trije so bili fotografirani s torbicami Louisa Vuittona, čeprav bi bil Roddick morda bolj prizanesljiv (ali pa tudi ne) do Becksa, ki je svojo nosil pod pazduho in ne vrženo čez ramo.

Moški v Lacostu
Nekdanji teniški igralec in BBC-jev komentator Andrew Castle je za časnik Evening Standard dejal, da se ne bi mogel bolj strinjati z Andyjem: "Nič ne govori, da si evropski moški bolj kot torbica - in jaz sem popolnoma angleški."

Andy Roddick, ki sicer na igrišču nosi ohlapna "moška" Lacostova oblačila, kot kaže rad deli modne nasvete, saj se je nekoč obregnil že čez oprijete capri hlače dvakratnega zmagovalca Roland Garrosa, Rafaela Nadala.