Adriana Lima je na svoji spletni strani objavila več fotografij srečne družinice. Foto: Uradna spletna stran Adriane Lima
Adriana Lima je na svoji spletni strani objavila več fotografij srečne družinice. Foto: Uradna spletna stran Adriane Lima
Eric Dane,  Rebecca Gayheart, Billie Betarice Dane
Dvomesečna Billie Beatrice Dane je z očkom in mamo "pozirala" za naslovnico revije Us Weekly. Foto: Us Weekly

Supermanekenka Adriana Lima in srbski košarkar Marko Jarić sta sicer že novembra postala starša, zdaj pa sta svojo lepotico Valentino pokazala javnosti, in sicer kar na manekenkini spletni strani, kjer je ta zapisala tudi, da je materinstvo najboljša "služba" na svetu. "Materinstvo me je popolnoma spremenilo. Zdaj sem, v glavi, bolj zrela, bolj mirna. In predvsem so se mi spremenile prioritete v življenju," je za revijo People razložila Lima.

"Nikoli si nisem mislila, da bi lahko koga tako zelo ljubila. Vedno sem se spraševala, ali brezpogojna ljubezen sploh obstaja. Zdaj pa vem, da obstaja, saj jo čutim," je še dejala brazilska lepotica, ki trenutno živi v Španiji, kjer njen mož igra za košarkarski klub Real Madrid.

"Talent" Eric hčerko dočakal 3. marca
Svojo malo Billie Beatrice pa je na naslovnici revije Us Weekly javnosti predstavil tudi zvezdnik nanizanke Talenti v belem Eric Dane, ki v nanizanki igra lepotnega kirurga Marka Sloana. 37-letni Dane in njegova eno leto starejša žena Rebecca Gayheart, ki sta svojo prvorojenko dočakala 3. marca, pravita, da je mala lepotica zanju pravi blagoslov. "Trenutek, ko se je rodila, je eden najpomembnejših v najinem življenju. To je bil trenutek, na katerega sva čakala celo življenje," je razložila novopečena mamica.

Dane: Rojstvo je res čudež
Tudi Dane svoje nove vloge ne more prehvaliti - kot pravi, je očetovstvo res nekaj, kar ti življenje obrne na glavo. "Spremeni ti pogled na stvari. Ko postaneš oče, tudi tvoje stališče do določenih stvarih postane popolnoma drugačno," razlaga Dane in dodaja: "Zdaj sem oče. Zdaj grem v službo, in ko pridem domov, se najprej prepričam, da je z mojim otrokom vse v redu in da se moja žena dobro počuti." "Rojstvo otroka je res pravi čudež," ob tem še pravi igralec.