Carrie Underwood in Mike Fisher sta dahnila usodni da. Foto: Us Magazine
Carrie Underwood in Mike Fisher sta dahnila usodni da. Foto: Us Magazine
Emily Blunt in John Krasinski
Tudi Emily in John sta si obljubila večno zevstobo. Foto: Us Magazine

27-letna zmagovalka Ameriškega idola Carrie Underwood je večno zvestobo svojemu tri leta starejšemu spremljevalcu, igralcu hokeja Miku Fisherju, obljubila v Greensboru v Severni Karolini. "Ne bi mogla biti srečnejša, ker sva se našla in ta pomemben dan delila s prijatelji in sorodniki. To nama veliko pomeni," sta v sporočilu za javnost zapisala mladoporočenca.

Po letu dni videvanja zaroka, nato poroka
Na posestvu v Karolini se je zbralo okoli 200 svatov, za obred pa naj bi novopečena zakonca odštela okoli 500.000 ameriških dolarjev, poročajo mediji. Mike je Carrie zaprosil leto dni po začetku zveze. Zaprosil jo je z 12-karatnim 800.000 dolarjev vrednim zaročnim prstanom.

Čeprav je Carrie najela načrtovalko porok, je za veliko stvari poskrbela tudi sama. Zdaj je čas za medene tedne, a destinacija ostaja skrivnost. Carrie in Mike sta se spoznala oktobra 2008 na koncertu v Torontu. Dobitnica grammyja pravi, da je Mike najpomemebnejša nagrada v njenem življenju.

Med svati v Italiji tudi George Clooney
V zakon pa sta ta konec tedna v Comu v Italiji skočila tudi igralca Emily Blunt in John Krasinski. Obred je potekal na prostem, med svati pa sta bila tudi George Clooney in njegovo italijansko dekle Elisabetta Canalis. Tako kot Mike je tudi John svojo britansko spremljevalko zaprosil po letu dni videvanja. Za zaročni prstan je 30-letni zvezdnik serije The Office odštel 100.000 ameriških dolarjev.

Zaljubljeni John je o svoji tri leta mlajši - takrat še zaročenki - dejal, da je čudovita. "Saj veste, kako pravijo: ko je tisto pravo, že veš. In res je tako," je dejal ob zaroki John.