Ronan in Yvonne  se po 12 letih ločujeta. Foto: Daily Mail
Ronan in Yvonne se po 12 letih ločujeta. Foto: Daily Mail

Par se je razšel sporazumno, je sporočil njun predstavnik za stike z javnostjo. "Družina ne želi razlagati javnosti o svojih težavah. Zdaj gredo skozi težko obdobje," so dejali prijatelji družine Keating, a vendarle namignili, da so se odnosi med zakoncema začeli krhati po smrti Ronanovega sopevca in prijatelja iz skupine Boyzone, Stephena Gatelyja.

Ronan pogreša svobodne dni
"Enostavno je bilo vsega preveč. Skupaj sta že od najstniških let in le nekaj mesecev po tem, ko sta se spoznala, sta se poročila. Očitno prezgodaj," je dejal neki njun prijatelj. Ronan in Yvonne sta se poročila leta 1998 in leto pozneje dobila prvega sina Jacka. Ronan, ki se je poročil kmalu po smrti svoje mame, je v intervjujih pogosto spomnil, da pogreša mladostniško razigranost, saj je moral (pre)hitro odrasti.

"Spomnim se, kako so me dekleta napadala in nekaj časa sem užival v njihovi družbi. Nato sem spoznal Yvonne in vse se je spremenilo. Ponovno sem postal umirjen mladenič. Moja žena je moje življenje. Je vse, kar potrebujem. Sem srečen moški," je še pred časom zatrjeval Ronan, ki pa zdaj očitno pogreša svobodne dni.

Poleg zdaj 11-letnega Jacka imata Ronan in Yvonne še devetletno Marie in štiriletno Ali.