Pred Jo je bil Wood  med letoma 1971 in 1978 poročen s Krissy Findlay. Foto: EPA
Pred Jo je bil Wood med letoma 1971 in 1978 poročen s Krissy Findlay. Foto: EPA

34-letna S. Humphrey bo tako postala Woodova tretja žena. Nova zaroka pa je za kitarista in basista prišla le štiri leta po ločitvi od nekdanje izbranke Jo Wood.

Vprašanje je Wood zastavil v ponedeljek, je poročal britanski tabloid Sun in povzemal vir, ki je dejal, da je kitarist Stonsov že od nekdaj naklonjen Humphreyjevi, sicer po poklicu producentki v gledališču. A ta je bila vedno bolj ali manj zasedena. "Neločljiva sta že nekaj mesecev in zdaj sta se odločila še za usodni korak," je dejal vir za Sun in dodal: "Keith Richards se že ves čas smeji o tem. Dovolj mu je že kupovanja poročnih daril zanj."

A Sally naj bi bila popolnoma drugačna od drugih Woodovih žen. "Ni ena izmed trap, s katerimi se običajno sestaja. Mislim, da ne more več shajati z njimi," je še dejal vir za Sun.

Po nekaterih govoricah je moral Wood pred novim odločilnim vprašanjem zavarovati svoje finance. Na začetku tega meseca je Jo namreč priredila dražbo, na katero je postavila njegove vredne spominke: od odrskih oblačil do dveh fenderjevih kitar.