Scarlett Johansson se je po nekaj mesecih razšla s svojo zadnjo ljubeznijo, Natom Naylorjem. Foto: EPA
Scarlett Johansson se je po nekaj mesecih razšla s svojo zadnjo ljubeznijo, Natom Naylorjem. Foto: EPA

27-letna Johanssonova se je začela z Naylorjem sestajati v začetku letošnjega leta, po koncu romance z zvezdnikom Seanom Pennom. Z 38-letnim oglaševalcem sicer nikoli nista uradno živela skupaj, a je imel Naylor pri vroči plavolaski večino svojih stvari, ki pa jih je zdaj odnesel nazaj v svoje stanovanje.

Tabloidi pa so že začeli namigovati, da sta se razšla zaradi Scarlettinega tesnega prijateljevanja z njenim nekdanjim fantom, prav tako igralcem Jaredom Letom. Johanssonova je ves čas zatrjevala, da med njima ni nič drugega, toda prejšnji mesec posnete slike v Severni Karolini so ju prikazale v drugačni luči.

Scarlett kot "femme fatale"
Glede na fotografije je namreč marsikdo pomislil, da je po osmih letih znova vzplamtela ljubezen med zvezdnikoma - držala sta se za roke, objemala, Scarlett se je naslonila na njegova ramena, Jared jo je držal za gleženj ... šušljalo se je, da ni ostalo samo pri tem, enako pa naj bi mislil tudi Nate.

Scarlett se je od igralca Ryana Reynoldsa ločila leta 2010, nato se je zapletla v razmerje z 51-letnim Seanom Pennom, potem pa so jo mediji povezovali s številnimi igralci, med drugim z Josephom Gordonom Levittom, Justinom Barthom in Kieranom Culkinom ter rockzvednikom Danom Whitom.