Scarlett je Dana spoznala v nekem londonskem nočnem klubu. Foto: Reuters
Scarlett je Dana spoznala v nekem londonskem nočnem klubu. Foto: Reuters

Po poročanju Sunday Mirrorja je rocker Dan White 27-letno zvezdnico spoznal, ko je ta v Londonu snemala svoj novi film Under The Skin. Predstavili so ju v nekem nočnem klubu.
Par se je takoj ujel, Scarlett pa je tudi izjemno všeč glasba Tribesov, poroča neimenovani vir. "Videvata se že nekaj tednov, Dan pa je res srečen - kateri fant pa ne bi bil? Že zdaj Scarlett izjemno ceni. Pravi, da je čudovito dekle. Sta pa oba izjemno zaposlena, tako da bosta videla, kako se bo razpletalo. Danova skupina šele dobro začenja, Scarlett pa ima veliko dela. Tako da, kdo ve?"

Danovi londonski prijatelji komaj verjamejo, da je fantu uspelo osvojiti fatalno Scarlett, njihove Facebookove strani pa so polne razprav na to temo.
Tribes na turnejo
Johanssonova se je s svojim nekdanjim možem, igralcem Ryanom Reynoldsom, razšla leta 2010. Po tem so jo povezovali s številnimi zvezdniki, vključno z oskarjevcem Seanom Pennom, s katerim je hodila nekaj mesecev, pa z Bradleyjem Cooperjem, Kieranom Culkinom (bratom Macaulayja Culkina) in Josephom Gordonom - Levittom.

Tribes bodo svoj prvenec, naslovljen Baby, izdali 16. januarja. Pred kratkim pa jih je doletela čast igrati na vsakoletni turneji svežih obrazov revije NME, NME Awards Tour 2012. Družbo jim bodo delali še Metronomy, Azealia Banks in Two Door Cinema Club.