Ana na poti v cerkev. Foto: Reuters
Ana na poti v cerkev. Foto: Reuters
Ljubezen sta v Benetkah okronala s poroko. Foto: AP

Par je včeraj sklenil zakonsko zvezo v beneški mestni hiši, danes pa je po pisanju srbskih in nemških medijev na sporedu cerkvena poroka. Tako Ana kot Bastian sta na Instagramu delila fotografiji pred cerkveno poroko, na katerih sta oba bolj glamurozna kot na včerajšnji civilni poroki.

Nocoj sledi še veliko poročno slavje. Na to je povabljenih 300 gostov, med njimi nemški selektor Joachim Löw, nogometaš Thomas Müller, teniška igralca Angelique Kerber in Andy Murray ...

Tudi danes bo goste zabavala hrvaška pevka Nina Badrić, ki je na Instagramu že delila fotografije z včerajšnje "manjše" zabave, na kateri se je zabavalo okoli 150 ljudi.

Anina obleka za 275 evrov
Ko so fotografije z včerajšnjega obreda obšle svet, so takoj bila deljena mnenja glede obleke, ki jo je Ana nosila na veliki dan. Po mnenju nekaterih je ta bila preveč enostavna, po mnenju drugih pa je tenisačica, ki velja za eno najlepših športnic, zadela v polno.

Čeprav bi si nevesta lahko privoščila luksuzne kreacije priznanih modnih oblikovalcev, se je odločila za obleko oblikovalca Parkerja Faralla, za katero je odštela le 275 evrov.

Tudi vi ste se spraševali, ali bo Ana po skoku v zakonski jarem obdržala svoj priimek? Kot piše nemški portal vip, bo v Aninih dokumentih od zdaj pisalo Schweinsteiger, le na teniških turnirjih se bo Srbkinja še naprej predstavljala s svojim priimkom.

It's time

A photo posted by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jul 13, 2016 at 9:42am PDT

It's time

Time To Go!!!

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 10:10am PDT

A photo posted by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jul 13, 2016 at 9:42am PDT

#amazingweddingparty #dinnerparty #tonight #beautifulbride @anaivanovic #sohappyforyou #proudtobehere #tomorow

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Jul 12, 2016 at 4:18pm PDT