Zveza med Scarlett Johansson in Seanom Pennom je marsikoga presenetila. Scarlett se je sicer šele decembra ločila od moža Ryana Reynoldsa. Foto: EPA
Zveza med Scarlett Johansson in Seanom Pennom je marsikoga presenetila. Scarlett se je sicer šele decembra ločila od moža Ryana Reynoldsa. Foto: EPA

Čeprav so v javnost že pricurljale fotografije 26-letne Johanssonove in 50-letnega Penna, ko sta si izkazovala nežnosti na počitnicah v mehiškem letovišču Cabo San Lucas, sta oba igralca trmasto zanikala govorice o zvezi - do sobote, ko sta se le opogumila in se skupaj pokazala v javnosti.

No, v bistvu je šlo za precej zaprto javnost. Na poroki Witherspoonove in Totha na igralkinem posestvu Ojai v Kaliforniji se je namreč trlo zvezdnikov, med drugim so nevesti in ženinu srečo v zakonu zaželeli tudi Renee Zellweger, Tobey Maguire in njegova žena Jennifer Meyer, Robert Downey Jr., Matthew McConaughey in njegova izbranka Camila Alves, Alyssa Milano, Colin Hanks, Isla Fisher in Sacha Baron Cohen ter številni drugi.

Po poroki in zabavi, ki ji je sledila, sta se Scarlett in Sean ustavila še v bližnjem baru na kozarčku. Po besedah očividcev (ki so o dogajanju natančno poročali ameriškim tabloidom) jima je bilo precej nerodno zaradi začudenih pogledov domačinov, nekdo pa je ujel tudi Scarlettine besede: "Ojoj, to pa je strašljivo."

Po nekaj kozarčkih džina s tonikom sta se oba toliko sprostila, da sta pozabila na zvedavo občinstvo in se začela objemati, Scarlett pa se je na koncu usedla kar Pennu v naročje.