Otrok naj bi na svet prijokal februarja. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen
Otrok naj bi na svet prijokal februarja. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen

"Menim, da se ženske poročajo predvsem zato, ker želijo obleči poročno obleko. Jaz sem jo že nekajkrat oblekla in slekla," je v srbski pogovorni oddaji povedala Severina, ki je sicer pred časom, ob naznanitvi nosečnosti, priznala: "Noseča sem z moškim, ki ga ljubim. On me zasipava z ljubeznijo in pozornostjo in mislim, da nikoli nisem bila bolj srečna."

Čeprav s partnerjem večino časa preživita skupaj v Srbiji, naj bi se bodoča mamica dokončno odločila, da bo otrok rojen v Splitu. "Tudi jaz sem se rodila v Splitu, rada imam morje in najraje bi videla, da se najin otrok rodi na Jadranu," je pojasnila pevka za srbsko televizijo.

Priznala je tudi, da se je v petih mesecih zredila le za šest kilogramov in da že pozna spol otroka, ki pa ga javnosti še ne želi razkriti.

Kljub nosečnosti je Severina še nekaj časa nastopala in opravila vse koncerte, za katere se je dogovorila, preden je izvedela, da je noseča. Zdaj je nastope končala, še vedno pa pripravlja pesmi za novi album in se udeležuje različnih družabnih dogodkov.

Po koncu zadnjega koncerta je Seve povedala: "Tega ne vidim kot ločitev od oboževalcev, ampak le kot nek daljši premor. Pogrešala bom oboževalce in svojo spremljevalno skupino."